Gyerekmodell ügynökségek és a fotózás titkai
Kezdőlap Portfólió házilag Profi portfólió Gyerekmodell ügynökség Szereplés

Gyerekmodell :: Profi gyerekmodell portfólió

Profi gyerekmodell portfólió

Fotóstúdió

A profi portfóliók természetesen fotóstúdiókban készülnek. Profi fotósok készítik műtermi körülmények között. Amennyiben úgy döntünk ezt az utat választjuk tág lehetőségeink lesznek. Rengeteg fotós foglalkozik portfólió készítéssel, nagyon sokuk weboldalán komoly referenciamunkákat is találhatunk.

  gyerekmodell_portfolio_fotózás   gyerekmodell_portfolio_fotózás  
  Otthon készült kép   Profi stúdiókép  

Ne feledjük, hogy a gyermekünkről egy profi fotós által készített fotósorozat nem csak a portfóliónkra jó. Egy-egy jó fénykép kitűnő ajándék a családban. Valljuk be őszintén, mikor megyünk manapság fotóshoz egy jó kép elkészítéséért? Szinte soha. Pedíg ennek régen komoly hagyománya volt.

  gyerekmodell_portfolio_fotózás   gyerekmodell_portfolio_fotózás  
  Kitűnő kép a családnak   Fénykép a tesóval  

Egy átlagos árú fotósorozat készítés 10-20e forintba kerül. Ebben az árban a sminkes költsége is benne van aki szükség esetén elkészíti a gyermekünk sminkjét. Egy portfóliónak készülő fotósorozat 30-40 db képből áll, nagyjából 1-2 órát vesz igénybe az elkészítésük, belekalkulálva a közbeni 1-2 ruhacserét. A fotókból 3-4 képet kiválaszthatunk, amelyeket szoftverek segítségével retusálnak a legjobb eredmény érdekében. A fenti képek Both Gábor műhelyében készültek.

Néhány gyermekfotózással foglalkozó fotóstúdió

Both Gábor fotográfus, Iván Ottó fotográfus, Kaszás Attila fotóműterme, Kreatívfotó Stúdió, Magical Stúdió, Stereo Team Kreatív fotóstúdió, Gacsádi Albert fotográfus, BlackBox Stúdió, Domján Endre, Pálhegyi fotó, Manó fotó, Teddyfoto - gyermekfotózás.

 

Copyright 2008 SbS :: Webdesign, SEO, weboptimalizálás: www.netmax.hu
Gyerekmodell ügynökségek és a fotózás titkai [ablak] [orgona]