Gyerekmodell ügynökségek és a fotózás titkai
Kezdőlap Portfólió házilag Profi portfólió Gyerekmodell ügynökség Szereplés

Gyerekmodell :: Gyerekmodell ügynökségek

Gyerekmodell ügynökségek

A modell ügynökségekről

A legtöbb gyerekmodell ügynökség természetesen Budapesten található. Így a vidékiek kissé hátrányba kerülnek elsősorban az utazási költségek miatt. Mivel a válogatásokra rendszeresen fel kell járni a fővárosba, ezt nekik máris komoly költségként kell betervezniük, amelyet természetesen nem térít meg senki.

A modellügynökségre előzetes bejelentkezés alapján, vagy a megadott nyitvatartási időben érkezzünk, vigyük magunkkal a gyermekünkről készült fotósorozatot és egy CD-n a képeket. Ekkor van lehetőségünk arra, hogy gyermekünket 1 évre regisztráljuk. A regisztációs díj igen változó az 1-2e forinttól 30-40e forintig is terjedhet. Feltétlenül tisztázni kell az árakat mielőtt odamegyünk.

A legfontosabb gyerekmodell ügynökségek

A legnagyobb gyerekmodell ügynökségek a következők: Á la mode Model Management, By-Candy, Catwalk Model Agency, Characters Model, Diamond Models, Erika Stúdió, Fortuna Divat Stúdió, Gyerekmodell.hu, Hollywood modellügynökség, Menő Manó Gyermekmodell Management, M&M Star Produkciós Ügynökség, Modellportál, Nadir Model Management, Rivercast Modellügynökség, Screenmodells, SPmodels, SuperStar Show Theatre, Timy’s Divatstúdió, Secret Models, Artscanmodels, Egri divat és táncstudió, Beautyhunt-Model Scouting, Profil Modell & Mozgás Stúdió.

Ezen ügynökségek az interneten könnyen megtalálhatók, érdemes végignézni a weboldalakat, mielőtt elindulunk.

 

Copyright 2008 SbS :: Webdesign, SEO, weboptimalizálás: www.netmax.hu
Gyerekmodell ügynökségek és a fotózás titkai [ablak] [orgona]